Minimale systeemvereisten

Uw apparaat gereed maken

Handige tips!

Uitsplitsing van de vereisten

Hieronder staan de minimale apparaatvereisten om ervoor te zorgen dat u de beste testervaring heeft:

WindowsMacLinuxChrome OS
BesturingssystemenWindows 7+macOS 10.11+Ubuntu 18.04+Chrome 58+
VerwerkerIntel Pentium of beterIntel- of M1-chipIntel Pentium of beterIntel Pentium of Arm
Schijfruimte vrijmaken250 MB250 MB250 MB250 MB
Vrij RAM12 GB2 GB2 GB2 GB
Uploadsnelheid20,092 - 0,189 Mbps0,092 - 0,189 Mbps0,092 - 0,189 Mbps0,092 - 0,189 Mbps
Microfoon3Elke microfoon, zowel intern als extern voor alle systemen
Webcam3320x240 VGA-resolutie (minimaal) intern of extern voor alle systemen

1. Vrij RAM-geheugen is de minimale hoeveelheid geheugen die niet wordt gebruikt door andere programma's.

2. Afhankelijk van de exameninstellingen heeft de beveiligde browser geen uploadsnelheid vereist.

3. Alleen vereist voor proctoring, beveiligde browserfunctionaliteit vereist geen audio/visuele opname.